Wateroverlast bij Sevagram

Vakantieperiode is geen belemmering voor herstel

De aanstaande vakantie periode voor bouwbedrijven staat het herstel van de waterschade in Limburg niet in de weg. Ook zijn er geen signalen dat bouwbedrijven in de regio het herstel niet aankunnen.

bouw
Wegenbouwers: 'We willen geen steun maar werk'

De opdrachten in de wegenbouw drogen snel op. Uit een enquête van Bouwend Nederland blijkt dat 72 procent van de infra bedrijven nog maar werk voor 3 maanden heeft. Daardoor dreigen in Limburg zo’n 1500 banen te verdwijnen.

bouw bouwend nederland waterschap limburg (31 okt 2019)
Bouwbedrijven keuren Limburgse opdrachtgevers

Waterschapsbedrijf Limburg is de beste opdrachtgever voor bouwbedrijven. Dat blijkt uit een enquête van Bouwend Nederland.

bouw nieuwbouw bouwproject stikstof stikstofcrisis
Bouwend Nederland: stikstofcrisis leidt tot faillissementen

De stikstofcrisis zal leiden tot ontslagen en faillissementen. Dat vreest Bouwend Nederland, de belangenvereniging voor bouwbedrijven.

Nieuw huis bouwen? Even geduld alstublieft

Mensen die een huis willen bouwen of verbouwen moeten maanden wachten voordat de eerste schop de grond in kan.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten