stock bouw bouwvakker verbouwing

Verbouwingen vertraagd: 'Had in december klaar moeten zijn'

Iedereen die ooit een verbouwing heeft gehad, weet het: het duurt altijd langer en is ook altijd duurder dan gepland. Maar tegenwoordig moet je rekening houden met maanden vertraging én honderden, soms duizenden euro's extra kosten.

stock bouw bouwvakker verbouwing
Ook hogere bouwleges maken verbouwen steeds duurder

Niet alleen de bouwmaterialen en aannemers zijn de afgelopen tijd duurder geworden, ook bouwvergunningen vallen in veel gemeenten duurder uit.

Nieuw bezoekerscentrum Amerikaanse Begraafplaats Margraten (10 mei 2021)
Belgisch bedrijf aangewezen voor bouw bezoekerscentrum

Het Belgische bouwbedrijf Groep Van Roey is aangewezen voor de bouw van het toekomstige bezoekerscentrum op de Amerikaanse Begraafplaats in Margraten.

bouwbedrijf, bouw, kantoor, veiligheidshelm (stock)
Bouwbedrijf Jongen zet 26 werknemers op straat

Het Landgraafse bouwbedrijf Jongen Bouwpartners gaat inkrimpen. 26 werknemers van het bedrijf hebben vrijdagavond een ontslagbrief in de brievenbus gekregen.

nieuwbouw project woning woningen bouwen woningmarkt (stock)
Ook Heerlen zet streep door sloopplicht voor nieuwbouw

De gemeente Heerlen heeft besloten de verplichting af te schaffen dat er eerst een woning gesloopt moet worden voordat een nieuwe mag worden gebouwd.

Plaatsing noodunits Sint Jans Gasthuis Weert - 27 okt 2020
Ziekenhuis Weert begonnen met bouw noodunits

Het Sint Jans Gasthuis in Weert is dinsdagochtend begonnen met het plaatsen van zeven noodunits bij de hoofdingang van het ziekenhuis.

quarantaine
Tweede golf: zorgen om personeel in quarantaine

Bedrijven waarvan het personeel niet of nauwelijks thuis kan werken, maken zich grote zorgen over het aantal medewerkers dat in quarantaine moet.

bouw
Wegenbouwers: 'We willen geen steun maar werk'

De opdrachten in de wegenbouw drogen snel op. Uit een enquête van Bouwend Nederland blijkt dat 72 procent van de infra bedrijven nog maar werk voor 3 maanden heeft. Daardoor dreigen in Limburg zo’n 1500 banen te verdwijnen.

190306-1803-cpo-steinhagen-sevenum-scene-4-OPEN-675
Tien appartementen in monumentale boerderij

In carré-boerderij Steinhagen aan de rand van Sevenum worden binnenkort tien appartementen gerealiseerd.

Brightlands Campus Greenport Venlo
Uitbreiding Greenport Campus officieel van start

De bouw van een nieuw kantoor- en laboratoriumpand op de Greenport Campus in Venlo gaat woensdag officieel van start.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten