Overslaan en naar de inhoud gaan

Botsing meerdere auto's op A2, bestuurster slaat op de vlucht

Geplaatst opdonderdag 10 mei 2018 - 20:55

Op de A2 zijn donderdagavond meerdere voertuigen op elkaar gebotst ter hoogte van Geleen. Een bestuurster van een van de auto's is na het ongeval weggelopen. Na een zoektocht van de politie werd de vrouw aangehouden.

De bestuurster is overgebracht naar het bureau, laat de politie weten. "Waarschijnlijk had de vrouw te veel gedronken", zegt een woordvoerder.

Het ongeluk gebeurde in de richting van Eindhoven bij het knooppunt Kerensheide.

Afsluitingen
Inmiddels is de weg weer vrij. Ook verkeer op de A76 had er last van. De aansluiting vanuit Brussel richting de A2 naar Eindhoven was dicht omdat er een lantaarnpaal over de weg lag.

Bekijk hier de actuele verkeersinformatie.

Foto: Niek van Herten
Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen