Overslaan en naar de inhoud gaan

Botsing busje en auto: twee gewonden

Geplaatst opwoensdag 8 april 2020 - 18:43

Een busje en auto zijn woensdagavond in Ysselsteyn op elkaar gebotst. Twee inzittenden zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Het ging rond 17:45 uur mis op de N277.

Stilstaand busje
Een auto botste volgens een correspondent achterop een afslaand busje dat stilstond. Een inzittende van de auto is door de brandweer uit het voertuig bevrijd. Volgens de correspondent zaten in het busje vier mensen van wie ook iemand gewond is geraakt.

De ambulance heeft twee personen met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen