Overslaan en naar de inhoud gaan

Botsing bij Heerlen: gewonde naar ziekenhuis

Geplaatst opmaandag 15 november 2021 - 11:26

Bij het grensoverschrijdend industriepark tussen Heerlen en Aken zijn op maandagochtend twee personenauto's in botsing gekomen. Een van de betrokkenen is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De hulpdiensten zijn rond 09:05 uur opgeroepen naar het Duitse deel van de Avantisallee.

Industrieterrein
Bij het ongeluk kwamen een Nederlandse en Duitse auto in botsing. Omdat de aanrijding in het grensgebied plaatsvond, kwamen zowel Limburgse als Duitse hulpdiensten ter plekke. Het is onduidelijk of de gewonde naar een Nederlands of Duits hospitaal is overgebracht.

Onderzoek
Vanwege het ongeluk was de weg tijdelijk afgesloten. De oorzaak van het ongeluk is nog niet bekend. De Duitse politie is een onderzoek gestart.

botsing heerlen 2 15-11-21
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen