Botsautoparcours stadspark Maastricht botsauto Michel Walta (21 aug 2020)

Video: Botsautoman opent botsautoparcours in stadspark

Veel kermissen in Limburg worden vanwege de coronacrisis afgeblazen. Maar in Maastricht kunnen liefhebbers vanaf vrijdag evengoed een ritje maken in een botsauto.

Botsautoman 1 (16 jun 2020)
'Botsautoman' komt met botsauto-evenement in Maastricht

Maastrichtenaar Michel Walta mag een van zijn grootste wensen gaan uitvoeren: een mini-evenement met zijn botsauto in het stadspark in Maastricht. Walta kreeg in juni bekendheid in België toen hij met zijn botsauto per ongeluk op televisie was.

Botsautoman 1 (16 jun 2020)
Video: Maastrichtse botsautoman is hype in België

Michel Walta uit Maastricht is sinds maandag een hype in België. De man rijdt rond in een oude botsauto van de kermis en was per ongeluk live te zien op de Belgische tv.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten