Overslaan en naar de inhoud gaan

Bospop volgend jaar grotendeels herkansing editie-2020

Geplaatst opwoensdag 19 mei 2021 - 14:04

Bospop houdt volgend jaar voor een groot deel vast aan de line-up die eigenlijk voor afgelopen jaar bedoeld was. Dat betekent dat onder meer Sting, Lionel Richie, Melissa Etheridge en Kensington in 2022 in Weert te zien zullen zijn.

De eerste namen voor de uitgestelde 40ste editie zijn woensdag bekendgemaakt.

Herkansing
Andere artiesten die in het weekend van 8 juli 2022 op het podium staan zijn Heather Nova, Walter Trout, BLØF en Rammstein-coverband Stahlzeit. Al deze acts waren eigenlijk ook al geboekt voor Bospop 2020 voordat die editie werd afgeblazen vanwege de coronacrisis. Het festival in Weert wordt in 2022 dus grotendeels hetzelfde als in 2020 de bedoeling was geweest.

Lees ook: Geen Bospop dit jaar: festival verplaatst naar 2022

Perikelen
Aanvankelijk wilde de organisatie Bospop dit jaar gewoon door laten gaan, maar eind maart bleek dat onhaalbaar. Het team achter Bospop heeft behalve met de coronacrisis ook met organisatorische perikelen te maken. Een aantal bestuursleden van de Stichting Bospop raakte gebrouilleerd met festivaldirecteur- en oprichter Peter Verkennis, na onenigheid over de structuur van de organisatie.

Alternatief
Ondanks het tweede Bospoploze jaar krijgt Weert dit jaar toch een goedmakertje in de vorm van Festivallz. Dit evenement met alleen Nederlandse artiesten wordt in oktober gehouden op het terrein van de voormalige Philips van Hornekazerne.

Lees ook: Nieuw festival Weert toch eenmalig evenement

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen