Overslaan en naar de inhoud gaan

Bospop haalt grote namen Live en a-ha naar Weert

Geplaatst opdonderdag 14 december 2017 - 11:00

De Noorse band a-ha en Live zijn aan aan de affiche van Bospop toegevoegd.

Dat maakt het festival in Weert donderdag bekend.

Live
Live is geen onbekende naam. Met hits als Lightning Crashes, The Dolphin's Cry, Overcome en Run To The Water hebben ze hoog in de hitlijsten gestaan. De band verkocht wereldwijd meer dan 20 miljoen albums.

Take on me
De Noorse formatie a-ha is bekend van de klassieker Take on Me. Niet alleen in Europa, maar ook in de Verenigde Staten stond het nummer lang in de hitlijsten. Dit kwam ook door de bijzondere videoclip. Het Noorse trio was vooral succesvol in de jaren tachtig en negentig.

Grote namen
Verder zullen ook grote namen als Jonathan Jeremiah en Billy Idol op het podium staan. De Brit was dankzij zijn punk-imago één van de eerste MTV-iconen. Op de site van Bospop staat meer informatie over het programma.

Het tweedaagse festival vindt 14 en 15 juli plaats in Weert. De kaarten gaan op 27 januari in de verkoop.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen