Overslaan en naar de inhoud gaan

Bospop en OLS-weekend begint met regen- en onweersbuien

Geplaatst opvrijdag 12 juli 2019 - 7:29

Bezoekers van Bospop in Weert en het OLS in Sevenum moeten dit weekend rekening houden met een nat pak.

Vrijdag barst het driedaagse muziekfestival in Weert los. Volgens Meteo Limburg trekken er in de loop van de middag enkele regen- en onweersbuien over onze provincie.

Poncho
Festivalgangers doen er dan ook verstandig aan om een poncho of regenjas mee te nemen naar de festivalweide. In de avond mag de regenkleding weer worden opgeborgen, want dan klaart het op en wordt het droog. Het wordt dan wel iets frisser. De temperatuur daalt dan naar zo'n 16 graden.

Lees ook: Video: Bospop bijna klaar voor drukste editie ooit

OLS
Zaterdag vindt behalve Bospop ook het OLS plaats. In Sevenum gaan dan 25 schutterijen door met kavelen. Bezoekers moeten vooral voor de middag rekening houden met enkele buien. Later op de dag klaart het op en wordt het zo'n 23 graden.

Lees ook: Nog 25 schutterijen over na eerste dag OLS

Afsluiter
Meteo Limburg verwacht dat het het Bospop- en OLS-weekend droog wordt afgesloten. Zondag blijft het droog bij een temperatuur van 23 graden.

Lees hier het uitgebreide weerbericht.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen