Overslaan en naar de inhoud gaan

Bospop en OLS-weekend begint met regen- en onweersbuien

Geplaatst opvrijdag 12 juli 2019 - 7:29

Bezoekers van Bospop in Weert en het OLS in Sevenum moeten dit weekend rekening houden met een nat pak.

Vrijdag barst het driedaagse muziekfestival in Weert los. Volgens Meteo Limburg trekken er in de loop van de middag enkele regen- en onweersbuien over onze provincie.

Poncho
Festivalgangers doen er dan ook verstandig aan om een poncho of regenjas mee te nemen naar de festivalweide. In de avond mag de regenkleding weer worden opgeborgen, want dan klaart het op en wordt het droog. Het wordt dan wel iets frisser. De temperatuur daalt dan naar zo'n 16 graden.

Lees ook: Video: Bospop bijna klaar voor drukste editie ooit

OLS
Zaterdag vindt behalve Bospop ook het OLS plaats. In Sevenum gaan dan 25 schutterijen door met kavelen. Bezoekers moeten vooral voor de middag rekening houden met enkele buien. Later op de dag klaart het op en wordt het zo'n 23 graden.

Lees ook: Nog 25 schutterijen over na eerste dag OLS

Afsluiter
Meteo Limburg verwacht dat het het Bospop- en OLS-weekend droog wordt afgesloten. Zondag blijft het droog bij een temperatuur van 23 graden.

Lees hier het uitgebreide weerbericht.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen