Overslaan en naar de inhoud gaan

Bosnische stilist lijkt VVV-Venlo te verlaten

Geplaatst opdinsdag 16 juli 2019 - 17:50

Middenvelder Tino-Sven Susic (27) lijkt op korte termijn te vertrekken bij VVV-Venlo. Er zijn meerdere clubs geïnteresseerd in de Bosnische spelmaker.

Dat schrijft Voetbal International. Volgens het tijdschrift is VVV-Venlo bereid mee te werken aan een transfer.

Lees ook: Sterspelers én trainer dreigen VVV-Venlo te verlaten

Eenjarig contract
Het voetbalmagazine meldt overigens niet welke clubs er in de race zijn voor de middenvelder. In een eerder stadium werd FC Groningen genoemd als nieuwe bestemming; die ploeg zat maanden achter de stilist aan. Susic heeft in Venlo nog een contract tot de zomer van 2020. Een nieuwe club moet daarom wel betalen om hem over te nemen.

Geen Honda
Wie in ieder geval niet de opvolger van Susic wordt, is Keisuke Honda (33). De Japanse middenvelder was bijna tien jaar geleden de grote ster op het Venlose middenveld en traint deze week weer mee bij de club. Hij liet echter weten dat hij niet van plan is een contract te tekenen bij VVV-Venlo. Dat weet ook technisch manager Stan Valckx. "Hij is heel erg welkom, maar we rekenen er niet op", zegt hij tegen Voetbal International. "Honda heeft andere doelen voor ogen. Hij is op zoek naar een nieuwe club in een groot voetballand."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Advertentie
'Ik wil iets terug doen voor de maatschappij’

Envida mag zich gelukkig prijzen met de bijna 1.000 vrijwilligers die zich iedere dag met hart en ziel inzetten voor onze bewoners. Hartelijk dank daarvoor!

Zoekt u een zinvolle dagbesteding, voelt u zich aangetrokken tot de zorg en wilt u onze bewoners een dag met een gouden randje bezorgen? Denk dan eens na over vrijwilligerswerk bij Envida. U ondersteunt ons om onze bewoners een zo prettig mogelijke woonsituatie te bieden. Dit kan bijvoorbeeld door het creëren van gezelligheid in de huiskamer, als begeleider bij een wandelgroep, maar ook door mee te helpen in het restaurant.

Als u interesse heeft in vrijwilligerswerk bij Envida, kunt u contact opnemen met het woonzorgcentrum van uw voorkeur. Onze collega’s zullen met u de mogelijkheden bespreken.

Bekijk hier alle mogelijkheden
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen