Overslaan en naar de inhoud gaan

Bosnische stilist lijkt VVV-Venlo te verlaten

Geplaatst opdinsdag 16 juli 2019 - 17:50

Middenvelder Tino-Sven Susic (27) lijkt op korte termijn te vertrekken bij VVV-Venlo. Er zijn meerdere clubs geïnteresseerd in de Bosnische spelmaker.

Dat schrijft Voetbal International. Volgens het tijdschrift is VVV-Venlo bereid mee te werken aan een transfer.

Lees ook: Sterspelers én trainer dreigen VVV-Venlo te verlaten

Eenjarig contract
Het voetbalmagazine meldt overigens niet welke clubs er in de race zijn voor de middenvelder. In een eerder stadium werd FC Groningen genoemd als nieuwe bestemming; die ploeg zat maanden achter de stilist aan. Susic heeft in Venlo nog een contract tot de zomer van 2020. Een nieuwe club moet daarom wel betalen om hem over te nemen.

Geen Honda
Wie in ieder geval niet de opvolger van Susic wordt, is Keisuke Honda (33). De Japanse middenvelder was bijna tien jaar geleden de grote ster op het Venlose middenveld en traint deze week weer mee bij de club. Hij liet echter weten dat hij niet van plan is een contract te tekenen bij VVV-Venlo. Dat weet ook technisch manager Stan Valckx. "Hij is heel erg welkom, maar we rekenen er niet op", zegt hij tegen Voetbal International. "Honda heeft andere doelen voor ogen. Hij is op zoek naar een nieuwe club in een groot voetballand."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen