Overslaan en naar de inhoud gaan

Bosnische stilist lijkt VVV-Venlo te verlaten

Geplaatst opdinsdag 16 juli 2019 - 17:50

Middenvelder Tino-Sven Susic (27) lijkt op korte termijn te vertrekken bij VVV-Venlo. Er zijn meerdere clubs geïnteresseerd in de Bosnische spelmaker.

Dat schrijft Voetbal International. Volgens het tijdschrift is VVV-Venlo bereid mee te werken aan een transfer.

Lees ook: Sterspelers én trainer dreigen VVV-Venlo te verlaten

Eenjarig contract
Het voetbalmagazine meldt overigens niet welke clubs er in de race zijn voor de middenvelder. In een eerder stadium werd FC Groningen genoemd als nieuwe bestemming; die ploeg zat maanden achter de stilist aan. Susic heeft in Venlo nog een contract tot de zomer van 2020. Een nieuwe club moet daarom wel betalen om hem over te nemen.

Geen Honda
Wie in ieder geval niet de opvolger van Susic wordt, is Keisuke Honda (33). De Japanse middenvelder was bijna tien jaar geleden de grote ster op het Venlose middenveld en traint deze week weer mee bij de club. Hij liet echter weten dat hij niet van plan is een contract te tekenen bij VVV-Venlo. Dat weet ook technisch manager Stan Valckx. "Hij is heel erg welkom, maar we rekenen er niet op", zegt hij tegen Voetbal International. "Honda heeft andere doelen voor ogen. Hij is op zoek naar een nieuwe club in een groot voetballand."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen