Overslaan en naar de inhoud gaan

Bosman: Wilders heeft weinig respect voor rechtbank

Geplaatst opmaandag 31 oktober 2016 - 19:26

"Ik vind het getuigen van weinig respect voor de rechterlijke macht."

Dat zegt voormalig PVV-statenlid Cor Bosman in L1 AvondGasten, over de afwezigheid van Geert Wilders bij het proces dat maandag tegen hem begon.

Bosman denkt dat de reden van Wilders' afwezigheid te zoeken is binnen het marketingmechanisme van de PVV.

Heemels
Bosman reageert in het L1-programma ook op het artikel dat zaterdag in de Volkskrant verscheen over voormalig fractievoorzitter van de PVV in Limburg Michael Heemels. Die vertelt hierin openhartig over zijn alcohol- en drugsverslaving, de reden waarom hij geld stal uit de PVV-kas. Hij zegt onder andere dat zijn cocaïneverslaving begon op de dag dat Cor Bosman uit de PVV werd gezet.

Eigen rekening
"Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen daden, Michael Heemels is geen domme jongen. Wat hij gedaan heeft is geheel en alleen voor zijn eigen rekening." zegt Bosman. Hij wordt in het artikel door Heemels een "goede vriend" genoemd. Bosman geeft toe dat ze in die periode heel close waren.

Maar sinds Bosman in 2012 uit de PVV is gezet, heeft Heemels geen enkele moeite gedaan om contact met hem op te nemen en te praten, zegt Bosman. Hij vertelt dat ze diverse keren geprobeerd hebben om af te spreken, maar elke keer werd de afspraak eenzijdig door Heemels afgezegd.

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

OM: Michael Heemels nog dit jaar voor de rechter
Oud-partijgenoot verdacht Heemels al langer van gesjoemel
Heemels begon met coke na uit fractie zetten van Cor Bosman
'De PVV blijft een eenmansshow'
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen