20210315104017

Gasleiding geraakt in Weert: weg afgezet

In de wijk Boshoven in Weert is maandagmorgen een gasleiding geraakt tijdens werkzaamheden.

thumbnail_10-11 Online Woonruimtes gymzaal Weert2
Weerter gymzaal wordt omgebouwd tot woningen

Steeds meer leegstaande gebouwen kregen de afgelopen jaren een herbestemming, nu ook de oude gymzaal in de Weerter wijk Boshoven.

BAL Weert basketbal (28 sep 2019)
Winst voor Weerter basketballers tegen Leeuwarden

De mannen van de Basketbal Academie Limburg (BAL) hebben in een bomvolle sporthal in Boshoven met 74-62 gewonnen van Aris Leeuwarden.

Bewoners woning overvallen in vroege ochtend

De politie is zaterdagochtend opgeroepen voor een woningoverval in Weert.

Dierenambulance waarschuwt: katten vergiftigd in Weert

De dierenambulance Midden-Limburg waarschuwt katten- en hondeneigenaren in Weert. In de wijk Boshoven is een aantal dieren vergiftigd.

Auto vliegt in brand tijdens rijden

Een auto is zaterdagavond op de A2 in brand gevlogen tijdens het rijden.

Unicum in schutterswereld: volledig damesteam op OLS

Vrouwen in de schutterij is normaal. Een volledig damesteam op het OLS niet. Het is een unicum in de schutterswereld.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten