Raffael Borussia Mönchengladbach

Streep door komst Gladbach-icoon naar VVV-Venlo

De Braziliaanse aanvaller Raffael stond op het lijstje bij VVV-Venlo, maar komt zo goed als zeker niet naar De Koel.

Duitse handbalploegen domineren Limburg Cup

Twee Duitse handbalteams hebben de Limburg Cup gewonnen. Het toernooi in sporthal De Haamen in Beek werd bij de mannen gewonnen door Borussia Mönchengladbach, terwijl Mainz 05 het vrouwentoernooi won.

Roda wint van Borussia Mönchengladbach

Het oefenduel tussen Borussia Mönchengladbach onder 23 en Roda JC is in een Kerkraadse zege geëindigd. Op het veld van de Duitse amateurclub SC Salingia 08 Barmen in Jülich werd het 1-2.

Duits voetbal niet meer op maandag

Goed nieuws voor Limburgers die graag in Duitsland naar het voetbal gaan kijken: over een tijdje hoeft dat niet meer op maandag.

Handbalgoeroe Kecskemethy overleden

In Roermond is Jan Kecskemethy overleden op 85-jarige leeftijd. Hij wordt gezien als een van de grondleggers van het moderne handbal in Nederland.

Duits international: Roda JC eindigt niet als laatste

Middenvelder Tsiy William Ndenge (20) is er haast zeker van: zijn tijdelijke werkgever Roda JC eindigt dit seizoen niet onderaan in de competitie.

VVV-Venlo onderuit in oefenduel met Mönchengladbach

Borussia Mönchengladbach is dinsdagmiddag tijdens een oefenwedstrijd een maatje te groot gebleken voor VVV-Venlo: 5-1.

Chantal Baghuis gaat naar Borussia Mönchengladbach

Chantal Baghuis speelt komend seizoen voor het vrouwenteam van Borussia Mönchengladbach.

Roda JC huurt Duitse jeugdinternational

Roda JC heeft zich versterkt met de 20-jarige Duitser Tsiy William Ndenge.

Roda JC heeft Duitse middenvelder op proef

De 20-jarige Duitser Tsiy William Ndenge is deze week op proef bij Roda JC.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten