Inge Smits

Inger Smits met Dortmund uit de Champions League gezet

Inger Smits is met haar handbalteam Borussia Dortmund door de Europese bond EHF uit de Champions League gezet.

inger smits handbal oranje wk japan (9 de 2019)
Inger Smits topscoorster in Champions Leagueduel

Handbalster Inger Smits is met elf treffers topscoorster geworden in het Champions Leagueduel tussen Borussia Dortmund en Brest Bretagne. Smits speelt voor de Duitse club Borussia Dortmund.

inger smits handbal oranje wk japan (9 de 2019)
Inger Smits speelt volgend seizoen voor Bietigheim

Handbalster Inger Smits verruilt volgend seizoen Borussia Dortmund voor SG BBM Bietigheim.

inger smits handbal oranje wk japan (9 de 2019)
Handbalinternational Inger Smits in quarantaine

Vijf Nederlandse handbalinternationals, onder wie Inger Smits uit Geleen, zijn deze week in verplichte quarantaine gegaan. De vijf staan onder contract bij Borussia Dortmund.

ANP-421770829
Van Sittard naar Dortmund: direct speelminuten voor Passlack

Felix Passlack was afgelopen seizoen een belangrijke kracht bij Fortuna Sittard, maar heeft bij zijn terugkeer bij Borussia Dortmund ook direct een rol van betekenis kunnen spelen.

IMG_2754
Met zenuwen kijken naar start Bundesliga

Voor voormalig Schalke-verdediger Marco van Hoogdalem was het een speciale dag. Hij verheugde zich enorm op de derby van zijn ploeg tegen Borussia Dortmund.

Tegenvaller voor Smits: Dortmund stelt nieuwe trainer aan

Borussia Dortmund heeft Gino Smits een 'nieuwe' functie toebedeeld. De Gelener wordt hoofd jeugdopleiding.

Huub Stevens wint beladen Kohlenpott-derby met Schalke 04

Huub Stevens heeft zaterdagmiddag met Schalke 04 de beladen Kohlenpott-derby van streekgenoot Borussia Dortmund gewonnen.

Droomtransfer voor handbalster Harma van Kreij

Harma van Kreij verruilt vanaf komend seizoen Borussia Dortmund voor het Sloveense RK Krim Mercator.

Duits voetbal niet meer op maandag

Goed nieuws voor Limburgers die graag in Duitsland naar het voetbal gaan kijken: over een tijdje hoeft dat niet meer op maandag.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten