Overslaan en naar de inhoud gaan

Boris over manager: 'hij rende naakt door de gangen'

Geplaatst opzaterdag 16 juli 2016 - 18:20

Zanger Boris heeft hard uitgehaald naar zijn voormalig manager Wim Noorman.

Dat deed de Idols-winnaar in tijdschrift Quote.

Failliet
In april van dit jaar werd bekend dat het bedrijf Bo-Rush Productions van de Venlose zanger Bo Saris met een schuld van enkele tonnen kampte. Enige tijd later werd het bedrijf failliet verklaard. Kort daarna beschuldigde onder andere de Horster zakenman Wim Noorman de Venlonaar ervan geld doorgesluisd te hebben naar geheime rekeningen. Boris reageerde in de weken daarna niet, - wel schreef hij een nummer over alle perikelen rondom het faillissement - maar nu doorbreekt hij zijn stilzwijgen.

Naakt door gang
In Quote is Boris hard voor de zakenman waarmee hij in zee ging om door te breken in Engeland. Maar volgens de zanger was de oprichter van het Venlose bedrijf Eurotech Group drukker met zijn drugsverslaving. "In Londen ging het telkens compleet mis. Zo lag ik een keer op mijn hotelkamer te slapen toen de receptionist belde: 'Kunt u naar beneden komen? Er zijn hier problemen.' Bleek hij naakt door de gangen te rennen. De politie zette ons op de eerste vlucht terug naar Nederland", aldus Boris tegen Quote.

Vertrouwen
De 'keep the soul alive'-zanger baalt dan ook stevig van het in Noorman gestelde vertrouwen. Het uiteindelijk faillissement van Bo Rush B.V. kwam voor Boris naar eigen zeggen zelfs als een complete verrassing. "Hij deed de financiële zaken, was tenslotte de zakenman. Ik had geen verstand van dat gedoe."

Verbijsterd
Noorman zelf is volgens Quote verbijsterd door de beschuldigingen. "Hij (Boris, red.) wist donders goed wat hij deed. Het ging in Engeland niet mis door mij; platenmaatschappij Decca was juist klaar met hém. Alles wat de heer Titulaer hier verklaart is niet gebaseerd op feiten."

Afgekickt
De zakenman laat in het artikel ook nog weten dat hij inmiddels afgekickt is. "Ik ben nu bijna twee jaar van de cocaïne af. In die periode heb ik vooral geleerd dat de enigen die me echt steunden mijn familie was. De rest is niet te vertrouwen."

Hieronder het nummer dat Boris destijds schreef.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Boris haalt hard uit naar criticasters in nieuw nummer
bo saris Boris
Boris hard geraakt: 'kinderen vroegen naar papa's geld'
Bo Saris gaat verder onder nieuwe naam: I am Boris!
Boris Titulaer geeft nieuwe muziek gratis weg
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen