Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Boris ingestort na RTL Boulevard-uitzending

Geplaatst opvrijdag 8 april 2016 - 17:06

Zanger Boris Titulaer, alias Bo Saris, is emotioneel ingestort na de uitzending van RTL Boulevard van donderdagavond.

Daarin beschuldigden onder anderen zakenman Wim Noorman en oud-bandlid Leon Taihuttu de Venlonaar er van geld doorgesluisd te hebben naar geheime rekeningen. Zijn bandleden en andere medewerkers werden daardoor naar eigen zeggen benadeeld.

Lees ook: Oud-medewerkers: 'Zanger Boris sluisde geld weg'.

De zanger is na de uitzending volledig ingestort, schrijft hij in een persbericht.

Onbegrijpelijk
"Dat iemand ons zo willens en wetens tegenover de hele wereld kapot wil maken is voor ons onbegrijpelijk. Na het zien van de RTL Boulevard uitzending van gisteravond (donderdag red.) ben ik emotioneel ingestort. Het is onbeschrijfelijk wat dit nieuws met mij en mijn gezin doet."

Smaad
De zanger kan naar eigen zeggen niet anders dan stappen ondernemen tegen Noorman en Taihuttu. "Dit soort smaad is voor mij niet te verkroppen. Ik voel mij nu dan ook noodgedwongen om stappen te ondernemen richting dhr. Noorman en Taihuttu zodat zij nooit meer iemand de schade kunnen aanrichten zoals zij die mij, mijn gezin en bandleden hebben aangedaan."

(On)mogelijk
Titulaer benadrukt verder dat hij zich enkel bezighield met het artistieke deel van het failliete bedrijf. Volgens hem was Noorman verantwoordelijk voor het zakelijke deel. "
Ik ben voor het bedrijf door het vuur gegaan en heb daarbij zelfs het onmogelijke mogelijk gemaakt."

Geen commentaar
Bo Saris geeft aan verder niet inhoudelijk op de zaak in te gaan. "Zolang het onderzoek gaande is en in handen van de curator ligt moet ik mij onthouden van enig commentaar." Het bedrijf van Boris, Bo-Rush Productions, werd onlangs failliet verklaard. In totaal zou de zanger ongeveer 850.000 euro schuld hebben.

Lees ook: Oud-Idols winnaar Boris failliet, schuld van ruim acht ton.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Boris haalt hard uit naar criticasters in nieuw nummer
bo saris Boris
Geldzorgen voor zanger Bo Saris
bo saris Boris
Nummer van Bo Saris in film Fifty Shades of Grey
Oud-medewerkers: 'Zanger Boris sluisde geld weg'
Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen