Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Boris ingestort na RTL Boulevard-uitzending

Geplaatst opvrijdag 8 april 2016 - 17:06

Zanger Boris Titulaer, alias Bo Saris, is emotioneel ingestort na de uitzending van RTL Boulevard van donderdagavond.

Daarin beschuldigden onder anderen zakenman Wim Noorman en oud-bandlid Leon Taihuttu de Venlonaar er van geld doorgesluisd te hebben naar geheime rekeningen. Zijn bandleden en andere medewerkers werden daardoor naar eigen zeggen benadeeld.

Lees ook: Oud-medewerkers: 'Zanger Boris sluisde geld weg'.

De zanger is na de uitzending volledig ingestort, schrijft hij in een persbericht.

Onbegrijpelijk
"Dat iemand ons zo willens en wetens tegenover de hele wereld kapot wil maken is voor ons onbegrijpelijk. Na het zien van de RTL Boulevard uitzending van gisteravond (donderdag red.) ben ik emotioneel ingestort. Het is onbeschrijfelijk wat dit nieuws met mij en mijn gezin doet."

Smaad
De zanger kan naar eigen zeggen niet anders dan stappen ondernemen tegen Noorman en Taihuttu. "Dit soort smaad is voor mij niet te verkroppen. Ik voel mij nu dan ook noodgedwongen om stappen te ondernemen richting dhr. Noorman en Taihuttu zodat zij nooit meer iemand de schade kunnen aanrichten zoals zij die mij, mijn gezin en bandleden hebben aangedaan."

(On)mogelijk
Titulaer benadrukt verder dat hij zich enkel bezighield met het artistieke deel van het failliete bedrijf. Volgens hem was Noorman verantwoordelijk voor het zakelijke deel. "
Ik ben voor het bedrijf door het vuur gegaan en heb daarbij zelfs het onmogelijke mogelijk gemaakt."

Geen commentaar
Bo Saris geeft aan verder niet inhoudelijk op de zaak in te gaan. "Zolang het onderzoek gaande is en in handen van de curator ligt moet ik mij onthouden van enig commentaar." Het bedrijf van Boris, Bo-Rush Productions, werd onlangs failliet verklaard. In totaal zou de zanger ongeveer 850.000 euro schuld hebben.

Lees ook: Oud-Idols winnaar Boris failliet, schuld van ruim acht ton.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Boris haalt hard uit naar criticasters in nieuw nummer
bo saris Boris
Geldzorgen voor zanger Bo Saris
bo saris Boris
Nummer van Bo Saris in film Fifty Shades of Grey
Oud-medewerkers: 'Zanger Boris sluisde geld weg'
Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen