Overslaan en naar de inhoud gaan

Boris: 'Ik was een onbenul met geld'

Geplaatst opwoensdag 19 oktober 2016 - 20:19

Boris Titulaer was naar eigen zeggen een onbenul met geld. "Maar dit gebeurt me nooit meer."

De zanger uit Venlo zegt dat naar aanleiding van de financiële problemen waarmee hij kampt.

165.000 euro
Boris was tot voor kort bijna 300.000 euro aan Wim Noortman schuldig. De Horster zakenman investeerde jarenlang in Boris. Na overleg werd onlangs besloten dat de Idols-winnaar 'maar' 165.000 hoeft terug te betalen.

In een interview met het AD erkent Boris dat hij zich flink heeft verkeken op wat er nu precies was afgesproken. "Ik had niet in de gaten wat er schriftelijk precies was vastgelegd. Daarop ben ik vastgelopen."

Fouten gemaakt
Op de vraag of hij dan een onbenul met geld is, antwoord Boris bevestigend. "Ik vrees dat ik dat moet toegeven, ja. Ik ben gewoon de fout ingegaan door me er niet in te verdiepen. In zekere zin ben ik dankbaar dat ik die les heb geleerd. Dit overkomt me nooit weer.''

De zanger erkent in het interview ook dat hij het zwaar heeft gehad de afgelopen tijd en zelfs zijn stem tijdelijk kwijt was. "De stress van het groeiende conflict was op mijn lichaam geslagen. Dat besef drong langzaam door. Na vier onderzoeken bij de KNO-arts zei die dokter: 'Jij hebt niets aan je stembanden, jij moet met iemand gaan praten.' Dat heb ik gedaan. Een coach heeft me enorm geholpen."

Muzikant worden
Overigens is er ook positief nieuws te melden rondom Boris. Donderdag komt de nieuwe EP van de zanger uit en er is meer goed nieuws. "We gaan weer optreden, op 27 januari sta ik in Paradiso en ik praat in het buitenland met platenmaatschappijen. In Duitsland hebben we zelfs al een akkoord gesloten. Iedereen gelooft in de nieuwe muziek. Het wordt tijd dat ik weer word wat ik hoor te zijn: muzikant.''

Lees ook: Boris hard geraakt: 'kinderen vroegen naar papa's geld'

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Bo Saris gaat verder onder nieuwe naam: I am Boris!
Veiling boedel Boris Titulaer trekt weinig bekijks
bo saris Boris
Boris hard geraakt: 'kinderen vroegen naar papa's geld'
bo saris Boris
Nummer van Bo Saris in film Fifty Shades of Grey
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen