Overslaan en naar de inhoud gaan

Boris: 'Ik was een onbenul met geld'

Geplaatst opwoensdag 19 oktober 2016 - 20:19

Boris Titulaer was naar eigen zeggen een onbenul met geld. "Maar dit gebeurt me nooit meer."

De zanger uit Venlo zegt dat naar aanleiding van de financiële problemen waarmee hij kampt.

165.000 euro
Boris was tot voor kort bijna 300.000 euro aan Wim Noortman schuldig. De Horster zakenman investeerde jarenlang in Boris. Na overleg werd onlangs besloten dat de Idols-winnaar 'maar' 165.000 hoeft terug te betalen.

In een interview met het AD erkent Boris dat hij zich flink heeft verkeken op wat er nu precies was afgesproken. "Ik had niet in de gaten wat er schriftelijk precies was vastgelegd. Daarop ben ik vastgelopen."

Fouten gemaakt
Op de vraag of hij dan een onbenul met geld is, antwoord Boris bevestigend. "Ik vrees dat ik dat moet toegeven, ja. Ik ben gewoon de fout ingegaan door me er niet in te verdiepen. In zekere zin ben ik dankbaar dat ik die les heb geleerd. Dit overkomt me nooit weer.''

De zanger erkent in het interview ook dat hij het zwaar heeft gehad de afgelopen tijd en zelfs zijn stem tijdelijk kwijt was. "De stress van het groeiende conflict was op mijn lichaam geslagen. Dat besef drong langzaam door. Na vier onderzoeken bij de KNO-arts zei die dokter: 'Jij hebt niets aan je stembanden, jij moet met iemand gaan praten.' Dat heb ik gedaan. Een coach heeft me enorm geholpen."

Muzikant worden
Overigens is er ook positief nieuws te melden rondom Boris. Donderdag komt de nieuwe EP van de zanger uit en er is meer goed nieuws. "We gaan weer optreden, op 27 januari sta ik in Paradiso en ik praat in het buitenland met platenmaatschappijen. In Duitsland hebben we zelfs al een akkoord gesloten. Iedereen gelooft in de nieuwe muziek. Het wordt tijd dat ik weer word wat ik hoor te zijn: muzikant.''

Lees ook: Boris hard geraakt: 'kinderen vroegen naar papa's geld'

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Bo Saris gaat verder onder nieuwe naam: I am Boris!
Veiling boedel Boris Titulaer trekt weinig bekijks
bo saris Boris
Boris hard geraakt: 'kinderen vroegen naar papa's geld'
bo saris Boris
Nummer van Bo Saris in film Fifty Shades of Grey
Overzicht
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen