Overslaan en naar de inhoud gaan

Boris: 'Ik was een onbenul met geld'

Geplaatst opwoensdag 19 oktober 2016 - 20:19

Boris Titulaer was naar eigen zeggen een onbenul met geld. "Maar dit gebeurt me nooit meer."

De zanger uit Venlo zegt dat naar aanleiding van de financiƫle problemen waarmee hij kampt.

165.000 euro
Boris was tot voor kort bijna 300.000 euro aan Wim Noortman schuldig. De Horster zakenman investeerde jarenlang in Boris. Na overleg werd onlangs besloten dat de Idols-winnaar 'maar' 165.000 hoeft terug te betalen.

In een interview met het AD erkent Boris dat hij zich flink heeft verkeken op wat er nu precies was afgesproken. "Ik had niet in de gaten wat er schriftelijk precies was vastgelegd. Daarop ben ik vastgelopen."

Fouten gemaakt
Op de vraag of hij dan een onbenul met geld is, antwoord Boris bevestigend. "Ik vrees dat ik dat moet toegeven, ja. Ik ben gewoon de fout ingegaan door me er niet in te verdiepen. In zekere zin ben ik dankbaar dat ik die les heb geleerd. Dit overkomt me nooit weer.''

De zanger erkent in het interview ook dat hij het zwaar heeft gehad de afgelopen tijd en zelfs zijn stem tijdelijk kwijt was. "De stress van het groeiende conflict was op mijn lichaam geslagen. Dat besef drong langzaam door. Na vier onderzoeken bij de KNO-arts zei die dokter: 'Jij hebt niets aan je stembanden, jij moet met iemand gaan praten.' Dat heb ik gedaan. Een coach heeft me enorm geholpen."

Muzikant worden
Overigens is er ook positief nieuws te melden rondom Boris. Donderdag komt de nieuwe EP van de zanger uit en er is meer goed nieuws. "We gaan weer optreden, op 27 januari sta ik in Paradiso en ik praat in het buitenland met platenmaatschappijen. In Duitsland hebben we zelfs al een akkoord gesloten. Iedereen gelooft in de nieuwe muziek. Het wordt tijd dat ik weer word wat ik hoor te zijn: muzikant.''

Lees ook: Boris hard geraakt: 'kinderen vroegen naar papa's geld'

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Bo Saris gaat verder onder nieuwe naam: I am Boris!
Veiling boedel Boris Titulaer trekt weinig bekijks
bo saris Boris
Boris hard geraakt: 'kinderen vroegen naar papa's geld'
bo saris Boris
Nummer van Bo Saris in film Fifty Shades of Grey
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen