Overslaan en naar de inhoud gaan

Boris hard geraakt: 'kinderen vroegen naar papa's geld'

Geplaatst opdinsdag 18 oktober 2016 - 22:02

De afgelopen maanden hebben Boris Titulaer hard geraakt.

Dat zegt de Venlose zanger in een woensdag te verschijnen interview met het AD.

Kinderen
Vooral het feit dat ook zijn kinderen vragen kregen over hun vader heeft hem naar eigen zeggen hard geraakt. "Dat die twee van school terugkwamen met vragen over het geld van papa, omdat vriendjes erover waren begonnen, heeft me ongelooflijk hard geraakt", aldus Boris.

Veel geld
De zanger krabbelt na een zakelijk conflict en faillissement weer langzaam op. Zo trof Boris onlangs een regeling met de Horster zakenman Wim Noorman. Die had nog bijna 300.000 euro tegoed van Boris, maar na overleg werd besloten dat Boris 'maar' 165.000 euro hoeft terug te betalen.

Kwaad
Ondanks die overeenkomst is de 'keep the soul alive' zanger nog weinig vergevingsgezind. Dat zijn kinderen met vragen over geld thuiskwamen, verwijt hij zijn oude zakenpartners nog steeds. "Die mensen wisten dondersgoed dat zoiets ging gebeuren. Toch zijn ze naar de pers gestapt. Dat zal ik nooit begrijpen."

Nieuwe naam
Boris mag als gevolg van het conflict overigens ook zijn oude artiestennaam niet langer gebruiken. Twee weken geleden maakte de Idols-winnaar bekend dat hij niet langer als Bo Saris door het leven gaat, maar die naam heeft ingeruild voor I am Boris! Donderdag verschijnt zijn eerste single onder die naam. Het nummer heet Best of Me

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Bo Saris gaat verder onder nieuwe naam: I am Boris!
Boris: 'Ik was een onbenul met geld'
Boris haalt hard uit naar criticasters in nieuw nummer
bo saris Boris
Boris over manager: 'hij rende naakt door de gangen'
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen