Overslaan en naar de inhoud gaan

Bordeeleigenaresse over Valentijnsdag: 'Liefde niet te koop'

Geplaatst opvrijdag 14 februari 2020 - 17:45

Bordeeleigenaresse Jacqueline is er duidelijk over: aandacht kun je kopen in haar club, maar liefde niet.

Valentijnsdag levert het Hertense bordeel geen extra drukte op, maar ze staan er wel bij stil.

Valentijnscadeau
Eigenaresse Jacqueline, die liever niet met haar achternaam in de media treedt, verraste haar dames vrijdagochtend met een extra luxe ontbijt. Ook de klanten staan stil bij de dag van de liefde. "Het kan zijn dat een klant iets meeneemt voor een dame. Een keer versierde een klant zelfs de auto van een van de dames met ballonnen."

Liefde niet te koop
Maar ze is stellig: liefde kun je niet kopen. "Als je geluk hebt, krijg je liefde van iemand. Je kan genegenheid voelen als je elkaar lang kent in deze business, maar die houden niet van elkaar. Niet op die manier."

We spraken met Jacqueline over Valentijnsdag:

Video: L1

Een dag na Valentijnsdag is het de dag van de betaalde liefde. Tijdens de dag vieren sekswerkers hun rechten en laten zien dat het een vak is om trots op te zijn.

Lees ook: Dag van betaalde liefde: dames van plezier extra verwend

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen