Overslaan en naar de inhoud gaan

Bordeeleigenaresse over Valentijnsdag: 'Liefde niet te koop'

Geplaatst opvrijdag 14 februari 2020 - 17:45

Bordeeleigenaresse Jacqueline is er duidelijk over: aandacht kun je kopen in haar club, maar liefde niet.

Valentijnsdag levert het Hertense bordeel geen extra drukte op, maar ze staan er wel bij stil.

Valentijnscadeau
Eigenaresse Jacqueline, die liever niet met haar achternaam in de media treedt, verraste haar dames vrijdagochtend met een extra luxe ontbijt. Ook de klanten staan stil bij de dag van de liefde. "Het kan zijn dat een klant iets meeneemt voor een dame. Een keer versierde een klant zelfs de auto van een van de dames met ballonnen."

Liefde niet te koop
Maar ze is stellig: liefde kun je niet kopen. "Als je geluk hebt, krijg je liefde van iemand. Je kan genegenheid voelen als je elkaar lang kent in deze business, maar die houden niet van elkaar. Niet op die manier."

We spraken met Jacqueline over Valentijnsdag:

Video: L1

Een dag na Valentijnsdag is het de dag van de betaalde liefde. Tijdens de dag vieren sekswerkers hun rechten en laten zien dat het een vak is om trots op te zijn.

Lees ook: Dag van betaalde liefde: dames van plezier extra verwend

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen