Overslaan en naar de inhoud gaan

Boot op de Maas volledig uitgebrand

Geplaatst opzaterdag 1 juni 2019 - 10:24

Op de Maas ter hoogte van Afferden woedde zaterdagochtend een felle brand op een boot.

De hulpdiensten werden rond 10:00 uur gealarmeerd.

Veilig
Volgens een woordvoerder van de brandweer gaat het om een boot van elf meter lang. De boot ligt op 15 meter van de kade. De opvarenden zijn veilig aan wal geraakt. De brandweer is met meerdere voertuigen ter plaatse en heeft een boot te water gelaten om de brand te blussen. Omdat het schip te ver van de kade lag, bleek dat moeilijk te zijn. Daarom is in overleg met Rijkswaterstaat besloten om de boot gecontroleerd te laten uitbranden. De schade aan de boot is zeer groot.

Scheepvaart
Rijkswaterstaat heeft het scheepvaartverkeer tijdelijk stilgelegd in de buurt van de brandende boot.

Deel dit bericht via
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen