Overslaan en naar de inhoud gaan

Boot op de Maas volledig uitgebrand

Geplaatst opzaterdag 1 juni 2019 - 10:24

Op de Maas ter hoogte van Afferden woedde zaterdagochtend een felle brand op een boot.

De hulpdiensten werden rond 10:00 uur gealarmeerd.

Veilig
Volgens een woordvoerder van de brandweer gaat het om een boot van elf meter lang. De boot ligt op 15 meter van de kade. De opvarenden zijn veilig aan wal geraakt. De brandweer is met meerdere voertuigen ter plaatse en heeft een boot te water gelaten om de brand te blussen. Omdat het schip te ver van de kade lag, bleek dat moeilijk te zijn. Daarom is in overleg met Rijkswaterstaat besloten om de boot gecontroleerd te laten uitbranden. De schade aan de boot is zeer groot.

Scheepvaart
Rijkswaterstaat heeft het scheepvaartverkeer tijdelijk stilgelegd in de buurt van de brandende boot.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen