Overslaan en naar de inhoud gaan

Boot kapot: Wout Poels helikopter in, pech voor Dumoulin

Geplaatst opdonderdag 10 mei 2018 - 22:41

Het was niet bepaald een fijn avondje voor wielrenners Tom Dumoulin en Wout Poels tijdens de Giro d'Italia.

Na de zesde etappe naar de top van de Etna, bleken er technische problemen te zijn bij een veerboot. En dus was er geen vervoer van Sicilië richting het Italiaanse vasteland, meldt De Telegraaf.

Nachtelijk diner
Voor Tom Dumoulin was dat na een loodzware rit een forse tegenvaller. Samen met de andere renners van Sunweb moest hij tot 21:45 uur wachten voordat ze aan boord konden. Het geplande diner wordt daardoor een nachtelijk avontuur.

Lees ook: Tom Dumoulin: 'Het was niet super, maar ook niet slecht'

Ook Team Sky dreigde in de problemen te komen door het kapotte schip, maar de ploegleiders van Wout Poels hadden geen zin om te wachten. Ze regelden direct enkele helikopters zodat de renners toch op tijd in het hotel waren.

Dumoulin behield op de Etna overigens zijn tweede plek in het algemeen klassement. Vrijdag wacht de renners een grotendeels vlakke rit van Pizzo naar Praia a Mare.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen