Overslaan en naar de inhoud gaan

Boom verwoest door blikseminslag

Geplaatst opdonderdag 29 augustus 2019 - 10:08

De bliksem heeft in de nacht van woensdag op donderdag een boom verwoest in Middelaar.

Tijdens de fikse onweersbui die donderdag in de vroege ochtend over de provincie trok, is een boom langs de Op de Broekkant volledig weggebroken.

Kettingzaag
De boom was volledig verwoest door de blikseminslag. Ook een tweede boom raakte beschadigd. De brandweer van Mook en een ladderwagen uit Groesbeek kwamen bij daglicht ter plaatse om de boom kort te zagen en de weg weer bereikbaar te maken voor het verkeer.

Lees ook: Onweersbuien trekken over: blikseminslag zorgt voor brand

Cultura Nova volg je bij L1! Ga naar L1.nl/CulturaNova

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen