Overslaan en naar de inhoud gaan

Boom valt op man: slachtoffer moeilijk bereikbaar

Geplaatst opwoensdag 11 december 2019 - 6:41

Een boom is dinsdag in Ingber, een gehucht bij Gulpen, op een man gevallen. De hulpdiensten moesten de nodige obstakels nemen om bij het gewonde slachtoffer te kunnen komen.

Dat geeft Politie Heuvelland dinsdagavond laat aan op social media. Het incident gebeurde rond 10:30 uur op de Wijnweg.

Moeilijk begaanbaar
De plek van het incident was moeilijk met de ambulance en politiewagen te bereiken, omdat de man midden in een bosgebied lag waar snoeiwerkzaamheden werden gedaan. Uiteindelijk konden de hulpdiensten, na een stuk met een vierwielaangedreven busje gereden te hebben en een stuk te voet afgelegd te hebben, bij het slachtoffer komen.

Rotte boom
De wind had ervoor gezorgd dat de rotte boom van achttien meter tegen de vlakte ging. Die belandde op de man. Een Duitse traumahelikopter werd opgeroepen, gezien de moeilijk begaanbare ligging en het letsel van het slachtoffer. Hij is vervolgens naar het ziekenhuis gevlogen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen