Overslaan en naar de inhoud gaan

Boom valt op man: slachtoffer moeilijk bereikbaar

Geplaatst opwoensdag 11 december 2019 - 6:41

Een boom is dinsdag in Ingber, een gehucht bij Gulpen, op een man gevallen. De hulpdiensten moesten de nodige obstakels nemen om bij het gewonde slachtoffer te kunnen komen.

Dat geeft Politie Heuvelland dinsdagavond laat aan op social media. Het incident gebeurde rond 10:30 uur op de Wijnweg.

Moeilijk begaanbaar
De plek van het incident was moeilijk met de ambulance en politiewagen te bereiken, omdat de man midden in een bosgebied lag waar snoeiwerkzaamheden werden gedaan. Uiteindelijk konden de hulpdiensten, na een stuk met een vierwielaangedreven busje gereden te hebben en een stuk te voet afgelegd te hebben, bij het slachtoffer komen.

Rotte boom
De wind had ervoor gezorgd dat de rotte boom van achttien meter tegen de vlakte ging. Die belandde op de man. Een Duitse traumahelikopter werd opgeroepen, gezien de moeilijk begaanbare ligging en het letsel van het slachtoffer. Hij is vervolgens naar het ziekenhuis gevlogen.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen