Overslaan en naar de inhoud gaan

Boom valt op man: slachtoffer moeilijk bereikbaar

Geplaatst opwoensdag 11 december 2019 - 6:41

Een boom is dinsdag in Ingber, een gehucht bij Gulpen, op een man gevallen. De hulpdiensten moesten de nodige obstakels nemen om bij het gewonde slachtoffer te kunnen komen.

Dat geeft Politie Heuvelland dinsdagavond laat aan op social media. Het incident gebeurde rond 10:30 uur op de Wijnweg.

Moeilijk begaanbaar
De plek van het incident was moeilijk met de ambulance en politiewagen te bereiken, omdat de man midden in een bosgebied lag waar snoeiwerkzaamheden werden gedaan. Uiteindelijk konden de hulpdiensten, na een stuk met een vierwielaangedreven busje gereden te hebben en een stuk te voet afgelegd te hebben, bij het slachtoffer komen.

Rotte boom
De wind had ervoor gezorgd dat de rotte boom van achttien meter tegen de vlakte ging. Die belandde op de man. Een Duitse traumahelikopter werd opgeroepen, gezien de moeilijk begaanbare ligging en het letsel van het slachtoffer. Hij is vervolgens naar het ziekenhuis gevlogen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen