Overslaan en naar de inhoud gaan

Boom valt op man: slachtoffer moeilijk bereikbaar

Geplaatst opwoensdag 11 december 2019 - 6:41

Een boom is dinsdag in Ingber, een gehucht bij Gulpen, op een man gevallen. De hulpdiensten moesten de nodige obstakels nemen om bij het gewonde slachtoffer te kunnen komen.

Dat geeft Politie Heuvelland dinsdagavond laat aan op social media. Het incident gebeurde rond 10:30 uur op de Wijnweg.

Moeilijk begaanbaar
De plek van het incident was moeilijk met de ambulance en politiewagen te bereiken, omdat de man midden in een bosgebied lag waar snoeiwerkzaamheden werden gedaan. Uiteindelijk konden de hulpdiensten, na een stuk met een vierwielaangedreven busje gereden te hebben en een stuk te voet afgelegd te hebben, bij het slachtoffer komen.

Rotte boom
De wind had ervoor gezorgd dat de rotte boom van achttien meter tegen de vlakte ging. Die belandde op de man. Een Duitse traumahelikopter werd opgeroepen, gezien de moeilijk begaanbare ligging en het letsel van het slachtoffer. Hij is vervolgens naar het ziekenhuis gevlogen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen