Overslaan en naar de inhoud gaan

Boogschutter Gabriela Bayardo uitgeschakeld in Antalya

Geplaatst opwoensdag 22 mei 2019 - 20:03

Boogschutter Gabriela Bayardo heeft de tweede ronde van de wereldbekerwedstrijd in Antalya niet overleefd. De recurveschutter uit Weustenrade verloor met 6-2 van Maja Jager uit Denemarken.

Bayardo, die zich als negentiende gekwalificeerd had voor het hoofdtoernooi, had in de eerste ronde nog weinig moeite met Reena Pärnat uit Estland. Het werd 6-0 voor de uit Mexico afkomstige boogschutter.

Schloesser en Wijler
Mike Schloesser en Steve Wijler komen donderdag pas in actie bij de individuele wedstrijden. Schloesser, de nummer één van de wereld bij de compoundschutters, moet het in de derde ronde opnemen tegen de Turk Evren Cagiran. Recurveschutter Wijler uit Horn mocht ook de eerste twee ronden overslaan, maar moet in de derde ronde de strijd aangaan met Atul Verma uit India.

Ronde overgeslagen
Het Nederlandse recurveteam scoorde in de kwalificatie 2034 punten. Daarmee plaatsten de mannen zich als eerste voor het hoofdtoernooi. Oranje heeft in de eerste ronde een bye en treft in de tweede ronde Oekraïne als tegenstander. Het compoundteam werd met 2111 punten derde in de kwalificatie en hoeft in de eerste ronde van het hoofdtoernooi niet in actie te komen. Het team van Zuid-Afrika is de tegenstander in de tweede ronde.

De wedstrijden in Antalya vormen de derde reeks in de strijd om de wereldbeker en worden zondag afgesloten.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen