Boogschieten

Favoriet Schloesser als nummer 2 door op WK boogschieten

Handboogschutter Mike Schloesser uit Nuth heeft in de kwalificaties bij de wereldkampioenschappen in het Amerikaanse Yankton meteen zijn vorm getoond.

Boogschieten
Steve Wijler met dream team via EK naar Spelen

De Nederlandse handboogschutters gaan over twee maanden met hoge ambities naar de Olympische Spelen. Bondscoach Ron van der Hoff beschikt naar eigen zeggen bij de mannen over een dream team met Steve Wijler uit Horn.

Zilver voor Schloesser in wereldbekerwedstrijd Berlijn

Mike Schloesser heeft in de vierde wedstrijd van de strijd om de wereldbeker in Berlijn zilver behaald.

Wind speelt boogschutters in Berlijn parten

Mike Schloesser, Steve Wijler en Gabriela Bayardo hebben de kwalificatie voor de vierde wedstrijd in de strijd om de wereldbeker handboogschieten in Berlijn achter de rug.

Brons voor Schloesser, kans op plak voor Wijler

Twee Limburgse handboogschutters hebben zich in de strijd om de medailles gemengd tijdens de Wereldbeker in het Turkse Antalya.

Boogschutter Gabriela Bayardo uitgeschakeld in Antalya

Boogschutter Gabriela Bayardo heeft de tweede ronde van de wereldbekerwedstrijd in Antalya niet overleefd. De recurveschutter uit Weustenrade verloor met 6-2 van Maja Jager uit Denemarken.

Boogschutter Mike Schloesser geridderd via Skype

Handboogschutter Mike Schloesser is via Skype geridderd door burgemeester Wil Houben van Voerendaal.

Mike Schloesser naar finale compound op EK

Compoundschutter Mike Schloesser is op het EK indoor in het Turkse Samsun doorgedrongen tot de finale.

Steve Wijler Europees recurvekampioen

Steve Wijler is in het Poolse Legnica Europees recurvekampioen geworden.

Handboogschutter Steve Wijler aan kop in Las Vegas

Steve Wijler, de recurvespecialist uit Horn, heeft bij de kwalificatie voor de vierde wedstrijd om de wereldcup het hoogste aantal punten van alle deelnemers geschoten.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten