Overslaan en naar de inhoud gaan

Bongaerts onderuit in Duitse volleybalfinale

Geplaatst opzondag 28 april 2019 - 10:18

In de Duitse volleybalcompetitie is Schwerin, de club van Britt Bongaerts, de finale om de titel begonnen met een nederlaag. Stuttgart won thuis met 3-1.

De Beegdense spelverdeelster startte niet in de basis. Ze kwam in de openingsset bij een 18-15 achterstand in het veld. Aan het slot van de derde set werd ze voor één punt ingebracht. In de vierde set kwam de international bij 9-5 in het veld en bleef ze staan tot het eind.

Spannende strijd
Wie het eerst drie wedstrijden wint is landskampioen. Schwerin verdedigt de titel. In de reguliere competitie deed Stuttgart het met twee punten voorsprong net iets beter dan Schwerin. In februari won het team met Bongaerts de bekerfinale van Stuttgart.

Minimaal verschil
Dat beide ploegen niet veel voor elkaar onderdoen, gaven ook de setstanden weer. De thuisploeg begon voor ruim 2200 toeschouwers met winst, 25-21. Schwerin zette dat meteen recht met 21-25. De twee daaropvolgende sets gingen met minimaal verschil (25-23) naar Stuttgart.

De tweede wedstrijd tussen beide ploegen is op 1 mei, de derde op 5 mei.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen