Overslaan en naar de inhoud gaan

Bondscoach Van 't Schip roept topscorer VVV opnieuw op

Geplaatst opvrijdag 12 maart 2021 - 17:04

Aanvaller Georgios Giakoumakis van VVV-Venlo is opnieuw uitgenodigd door bondscoach John van 't Schip om voor Griekenland te komen voetballen.

De topscorer van de Eredivisie is van de partij bij de kwalificatiewedstrijden voor het WK tegen Spanje (25 maart) en Georgiƫ (31 maart). Tussendoor spelen de Grieken een oefenduel met Honduras.

Lees ook: Bondscoach tegen Giakoumakis: 'Maak niet een te grote stap'

Debuut
Giakoumakis werd eind 2020 voor het eerst opgeroepen door Van 't Schip. Hij maakte op 11 november zijn debuut en zijn eerste interlandgoal in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Cyprus.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen