Overslaan en naar de inhoud gaan

Bondscoach Frank de Boer duidelijk tegen Perr Schuurs

Geplaatst opvrijdag 9 oktober 2020 - 14:59

Perr Schuurs kreeg vorige week van Frank de Boer te horen dat hij voorlopig niet in de plannen van de nieuwe bondscoach voorkomt.

De Boer belde Perr Schuurs dinsdag op om uit te leggen waarom de verdediger van Ajax op dit moment geen deel uitmaakt van de hoofdmacht van Oranje.

Video: L1

Daley Blind is terug
De Boer heeft uitleg gegeven waarom Schuurs niet bij het Nederlands elftal zit. "Daley Blind kwam terug van een blessure waardoor hij op dit moment andere beslissingen heeft genomen", zegt Schuurs. De Boer heeft wel aangegeven dat als Schuurs zijn ontwikkeling doorzet zoals hij dat nu doet, hij vanzelf weer in beeld komt voor een uitverkiezing.

De opwaartse lijn doortrekken
Schuurs zegt tegen L1 dat hij het gesprek met De Boer als positief heeft ervaren. "De lijn waarmee ik nu bezig ben, moet ik gewoon doortrekken om uiteindelijk bij de selectie van Frank de Boer te komen", zegt Schuurs.

Winst met Jong Oranje
Perr Schuurs is inmiddels weer teruggekeerd bij Jong Oranje waarmee hij donderdagavond de kwalificatiewedstrijd tegen Gibraltar speelde. De EK-kwalificatiewedstrijd in Venlo met Schuurs in de basis werd ruim gewonnen met 5-0.

Record
Voor Jong Oranje was het de tiende opeenvolgende zege; een record. Het Europees kampioenschap wordt volgend jaar gespeeld in Hongarije en Slovenië.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen