Overslaan en naar de inhoud gaan

Bond zet streep door alle badmintoncompetities

Geplaatst opmaandag 18 januari 2021 - 10:31

Er worden dit seizoen geen competitiewedstrijden in het badminton meer gespeeld. Dat heeft Badminton Nederland besloten.

Door de verlenging van de corona-lockdown tot minstens dinsdag 9 februari is het uitspelen van competities een onmogelijke zaak geworden.

Roosterse
Het betekent onder meer dat de badmintonners van Roosterse BC niet meer in actie komen. De club komt uit in de Eredivisie. Ook door alle andere badmintoncompetities - zoals de recreantencompetitie en alle jeugdcompetities - gaat een streep.

Problemen
"Doorspelen vinden we momenteel in meerdere opzichten onverantwoord", zegt de badmintonbond. "De gezondheid van iedereen in badmintonnend Nederland staat voorop en een verplichte hervatting zou kunnen leiden tot zowel logistieke als financiële problemen voor verenigingen. Daarnaast kunnen we de competitie niet hervatten zonder dat spelers fatsoenlijk kunnen trainen."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen