Demonstranten mogen ingang tbs-kliniek niet blokkeren

Burgemeester Hans Gilissen van Venray mocht besluiten dat demonstranten niet de in- en uitgang van tbs-kliniek de Rooyse Wissel mogen blokkeren.

Cliënten De Rooyse Wissel gaan staken

Zo'n 285 cliënten van tbs-kliniek de Rooyse Wissel in Oostrum gaan op 25 november in werkstaking.

Rechtszaak tegen burgemeester Weert ingetrokken

De Bond van Wetsovertreders (BWO) heeft de rechtszaak over het noodbevel van burgemeester Jos Heijmans van Weert ingetrokken.

'Staking Rooyse Wissel tegen misstanden tbs-klinieken'

Patiënten van tbs-kliniek Rooyse Wissel in Oostrum gaan, als het aan de Bond van Wetsovertreders ligt, op 27 en 28 maart staken vanwege misstanden bij tbs-instellingen in Nederland.

OM onderzoekt noodbevel voor lastige asielzoekers Weert

Het Openbaar Ministerie Oost-Brabant onderzoekt het noodbevel dat door burgemeester Heijmans van Weert vorig jaar vlak voor de feestdagen werd afgekondigd.

Protestmars tegen asielzoekersbeleid In Weert

De Bond van Wetsovertreders wil op zaterdag 11 februari een protestmars in Weert houden om te protesteren tegen de manier waarop deze gemeente omgaat met asielzoekers.

Geld gevraagd voor asielzoekers die feestje misten

De overlast veroorzakende asielzoekers die tijdens de jaarwisseling huisarrest hadden in Weert, moeten elk 300 euro schadevergoeding krijgen omdat ze die nacht geen feest konden vieren.

ANP
Bond doet aangifte tegen burgemeester van Weert

De Bond van Wetsovertreders doet aangifte tegen burgemeester Jos Heijmans van Weert.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten