Koffertje bommelding Alexander Battalaan Maastricht (19 december 2019)

Advocatenkantoor ontruimd na vondst 'geheimzinnige koffer'

Het Maastrichtse advocatenkantoor Vonken & Szymkowiak is donderdagmiddag tijdelijk ontruimd, vanwege explosievendreiging. Omwonenden zagen een geheimzinnig koffertje voor de deur staan en belden de politie.

Explosievendienst rukt uit voor 'seksbom'

Een explosievenexpert van de politie is zaterdag uitgerukt naar aanleiding van een melding over een explosief in Beesel.

Heerenveen wil schade bommelding verhalen op Limburgs trio

Voetbalclub SC Heerenveen wil de schade van de valse bommelding verhalen op de drie Limburgse tieners, die onlangs zijn opgepakt.

Limburgers opgepakt voor bommelding Heerenveen-stadion

Drie minderjarige jongens uit Limburg zijn aangehouden vanwege de bommelding bij het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen.

Verdacht pakketje in trein van Arriva blijkt loos alarm

In een trein van Arriva is woensdagavond een verdacht pakketje gevonden. Na onderzoek bleek er niks aan de hand te zijn.

Bommelding scholen: 'Zelfde boodschap, dader bekend'

De elf scholen waar dinsdagmiddag een bommelding binnenkwam, kregen kort na elkaar exact dezelfde boodschap.

School ontruimd na bommelding

De internationale school aan de Discusworp in Maastricht is dinsdag ontruimd geweest na een bommelding.

Restaurant ontruimd na valse bommelding

In Weert is vrijdag restaurant De Toerist aan de Maaseikerweg ontruimd na een bommelding.

Station Sittard weer vrijgegeven na bommelding

Het station in Sittard is weer vrijgegeven. De politie heeft na de bommelding geen verdacht pakket gevonden. Wel wordt er nog steeds gezocht naar een verdachte. Het treinverkeer wordt weer hervat.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten