Overslaan en naar de inhoud gaan

Bomen nog in het blad: pas op voor wind

Geplaatst opvrijdag 21 september 2018 - 7:09

Doordat de bomen nog vol in het blad staan, kan de wind die vrijdag wordt verwacht de nodige problemen veroorzaken.

Voor Limburg worden windstoten tot 75 kilometer per uur verwacht.

Takken en bomen
Dat is een stuk minder dan de zeer zware windstoten die aan de kust voor kunnen komen, maar hard genoeg om boomtakken of zelfs instabiele bomen om te blazen. Ook moeten automobilisten voorzichtig zijn, vooral als die met een lege aanhangwagen of vrachtwagen de weg op gaan.

Herfst
De zomerse temperaturen van de afgelopen dagen lijken met het onstuimige weer voorbij. Vrijdagmorgen vroeg was het in Zuid-Limburg nog boven de twintig graden, maar na de windvlagen zakt de temperatuur tot 17 à 18 graden.

Kijk voor het uitgebreide weeroverzicht op 1limburg.nl/weer

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen