Ziekenhuis VieCuri Venray, ingang exterieur (17 mrt 2020)

Verdacht pakketje Viecuri Venray blijkt loos alarm

Bij het Viecuri-ziekenhuis in Venray is maandag een verdacht pakketje aangetroffen. Uit onderzoek is gebleken dat het niet om een poederbrief gaat.

Inhoud bombrief batterij zakje Delft (18 feb 2020)
Bombrieven ondertekend met bijzondere 'handtekening'

De afzender van de recent verstuurde bombrieven heeft de afzonderlijke afpersingsberichten telkens ondertekend met een specifieke handtekening.

Bombrief (12 feb 2020)
Eerste spoor naar afzender bombrieven

De politie heeft een eerste spoor naar de verzender van bombrieven.

bombrief briefpakket postsorteerbedrijf Wiebachstraat Kerkrade (12 feb 2020)
Medewerkers Ricoh weer aan het werk na explosie bombrief

Bij print- en kantoorartikelenbedrijf Ricoh in Kerkrade zijn alle medewerkers weer aan het werk nadat er woensdag op de postkamer een bombrief ontplofte.

bombrief briefpakket postsorteerbedrijf Wiebachstraat Kerkrade (12 feb 2020)
Bombrief Kerkrade was voor bedrijf in Heerlen

De ontplofte bombrief, die woensdag werd bezorgd bij Ricoh in Kerkrade, was bedoeld voor pensioenbeheerder AZL in Heerlen.

Bombrief (12 feb 2020)
Politie zet foto nieuwe bombrief online

De politie heeft een foto verspreid van een van de bombrieven die woensdag is bezorgd bij bedrijven in Kerkrade en Amsterdam.

Waarschuwingsbrief ABN Amro Avenue Céramique Maastricht (3 jan 2020)
Bank Maastricht krijgt waarschuwing van bombriefverzenders

Een bankfiliaal in Maastricht heeft vrijdag een waarschuwingsbrief gekregen, volgens de politie van dezelfde afzender als van de bombrieven die zijn gevonden in Rotterdam, Utrecht en Amsterdam.

Bombrief bedrijf Maastricht (3 jan 2020)
Bombrief was bestemd voor Maastrichts bedrijf

De bombrief die retour werd gestuurd naar incassobureau CIB was eigenlijk bestemd voor een bedrijf in Maastricht.

Onderzoek naar bombrief Krewinkel beëindigd

Justitie heeft het onderzoek gestaakt naar de afzender van de bombrief aan burgemeester Ralf Krewinkel van Heerlen.

Zaak bombrief burgemeester Heerlen geseponeerd

De zaak tegen een man uit Heerlen die verdacht werd van het sturen van een bombrief naar de burgemeester van Heerlen, is geseponeerd.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten