'Hendrix kan Italiaanse transfer uit zijn hoofd zetten'

Een transfer van Jorrit Hendrix (24) naar de Italiaanse middenmoter Bologna lijkt van de baan. De formatie uit de regio Emilia-Romagna kiest waarschijnlijk voor een andere middenvelder.

Hendrix: 'Kans bestaat dat ik in Italiƫ ga voetballen'

De interesse van de Italiaanse club Bologna laat PSV-middenvelder Jorrit Hendrix (24) niet koud. Zaterdag gaf hij toe dat de mogelijkheid bestaat dat hij dit seizoen naar de Serie A verkast.

Giro van start met spektakel in Bologna

Met een tijdrit over acht kilometer in Bologna gaat zaterdag aan het einde van de middag de 102e Giro d'Italia van start. Tom Dumoulin koos er bewust voor vroeg te starten, omdat het in de avond mogelijk gaat regenen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten