Overslaan en naar de inhoud gaan

Bolide Verstappen duikt op verschillende plaatsen op

Geplaatst opdinsdag 28 januari 2020 - 11:02

Het leverde de afgelopen dagen de nodige gefronste wenkbrauwen op: de Red Bull-bolide van Max Verstappen werd op meerdere plekken in het land gespot.

Het blijkt dat het energiedrankjesconcern samen met Verstappens sponsor Jumbo bezig is met het opnemen van commercials, waarbij de Formule 1-wagen van de Limburger nadrukkelijk in de spotlights staat.

Paleis en strand
In het weekend raceten er al Red Bull-wagens door Zuid-Holland, namelijk in de haven van Rotterdam en voorbij windmolens in Maasland. Maandag werden bolides gezien bij Paleis Noordeinde in Den Haag en het strand bij Scheveningen. De auto's werden niet bestuurd door Verstappen en Albon, maar door onbekende coureurs die wel met een helm van de Formule 1-sterren reden.

Zandvoort
Meerdere autosportwebsites melden dat dinsdag beelden worden gemaakt op het circuit in Zandvoort. Daar zouden voor het eerst ook Verstappen en Albon zelf bij aanwezig zijn. Daarnaast is er een fanschare - een Orange Army - opgetrommeld om voor extra sfeer op het circuit te zorgen. Of er ook op nog meer plekken in het land beelden worden gemaakt, is onbekend.

Grand Prix
De commercial is bedoeld voor de aanloop naar de Grand Prix van Nederland. Die wordt in mei in Zandvoort gehouden. Het circuit wordt momenteel stevig onder handen genomen om het raceklaar te maken voor de koningsklasse van de autosport.

Verstappen vertoefde het afgelopen weekeinde in Oostenrijk. Hij bezocht daar de fameuze Hahnenkammafdaling voor alpine-skiërs, bij Kitzbühel.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen