Overslaan en naar de inhoud gaan

Bolide van rapper Kosso beklad: 'Wil het positief houden'

Geplaatst opdonderdag 1 oktober 2020 - 21:51

De peperdure Lamborghini van de Geleense rapper Kosso is beklad. Dat meldt de artiest donderdag in een videoboodschap op YouTube.

Op de zijkant van de knalgele bolide is onder meer het woord 'HOND' gespoten. De rapper looft 2000 euro tipgeld uit aan degene die hem kan vertellen wie de vandalenstreek heeft uitgehaald. Op de motorkap is een kruis gezet.

265.000 euro
Voor de Lamborghini Huracan, met een topsnelheid van 325 kilometer per uur, legde hij 265.000 euro neer, zo bleek eind juni. "Dit is niet om stoer te doen of om op te scheppen. Hier hebben we jarenlang keihard voor gewerkt", zei de rapper toen.

Lees ook: Geleense rapper koopt Lamborghini: 'Niet om stoer te doen'

Camerabeelden
"Waar moet ik beginnen, mensen", zegt Kosso in een videoboodschap. "Ik wil boos zijn, maar ik wil het positief houden." Aan het einde van de ruim 17 minuten durende video deelt de rapper camerabeelden van de dader terwijl die de bolide beklad.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen