Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Bol.com ziet kinderboekenschrijver aan voor voetballer

Geplaatst opwoensdag 27 juni 2018 - 21:40

Online winkel Bol.com blijkt niet te weten wie Mark Janssen is. Bij het nieuwste boek van de kinderboekenschrijver uit Valkenburg staat een verkeerde biografie.

Janssen uitte zijn ongenoegen op Facebook. 'He verdorie, bolpuntkom! Je maakt er een zooitje van', valt te lezen.

Verkeerd
Een beetje research legt het probleem bloot: de webwinkel heeft de Wikipedia-omschrijving van de verkeerde Mark Janssen geplaatst. Deze naamgenoot is inderdaad voetballer, maar is voor zover bekend geen kinderboekenschrijver, laat staan de schrijver van het betreffende boek.

Recensie
Daar blijft het overigens niet bij. Het gaat ook mis in de recensies over het boek, dat 'Eiland' heet. Daar staat een beoordeling van een ander boek bij. Janssen heeft overigens via Facebook al hulp aangeboden gekregen. Deze persoon legt de fouten intern bij Bol.com voor aan de mensen die daarover gaan.

Wie naar de kinderboekenhandel gaat, krijgt volgens de Limburgse schrijver het juiste boek in handen. De winkelmedewerkers weten naar eigen zeggen zelfs wat zijn lievelingseten, lievelingskleur en het gewicht van zijn racefiets is.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen