Overslaan en naar de inhoud gaan

Bokser verdacht van gewapende overval op hennepkwekerij

Geplaatst opdonderdag 2 april 2020 - 6:01

De 24-jarige bokser Karam el H. wordt verdacht van een ripdeal in Landgraaf. Daar zouden Karam en twee anderen hennep hebben gestolen, terwijl ze een vuurwapen gebruikten.

Een woordvoerster van justitie bevestigt die verdenking tegenover L1.

Bedreigd met wapen
Het drietal zou op 25 oktober 2019 de Landgraafse woning zijn binnengedrongen, om vervolgens de daar aanwezige personen met een vuurwapen te bedreigen. Volgens justitie werden vervolgens de aanwezige hennepplanten geknipt en meegenomen.

Richting Rotterdam
Daarna stapten de mannen in een busje en werd koers gezet richting Rotterdam, stelt justitie. Alle verdachten komen ook uit de omgeving van de havenstad. Ze haalden hun eindbestemming echter niet; onderweg wist de politie de mannen alsnog te arresteren. Twee van hen zaten toen nog in het busje, de derde verdachte werd later gearresteerd.

Ernstige feiten
Karam timmerde jarenlang aan de weg als bokser. Hij kwam onder meer in actie tijdens de prestigieuze Ben Bril Memorial en trainde samen met de bekende kickbokser Luis 'the Infamous' Tavares. Voorlopig staan de boksambities van Karam echter in de koelkast; de rechter spreekt van ernstige feiten en verlengde daarom recent het voorarrest van de twintiger en zijn medeverdachten.

Zijn advocaat, Michelle Schmit, laat weten lopende zaken niet met de pers te bespreken.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen