Overslaan en naar de inhoud gaan

Bokser verdacht van gewapende overval op hennepkwekerij

Geplaatst opdonderdag 2 april 2020 - 6:01

De 24-jarige bokser Karam el H. wordt verdacht van een ripdeal in Landgraaf. Daar zouden Karam en twee anderen hennep hebben gestolen, terwijl ze een vuurwapen gebruikten.

Een woordvoerster van justitie bevestigt die verdenking tegenover L1.

Bedreigd met wapen
Het drietal zou op 25 oktober 2019 de Landgraafse woning zijn binnengedrongen, om vervolgens de daar aanwezige personen met een vuurwapen te bedreigen. Volgens justitie werden vervolgens de aanwezige hennepplanten geknipt en meegenomen.

Richting Rotterdam
Daarna stapten de mannen in een busje en werd koers gezet richting Rotterdam, stelt justitie. Alle verdachten komen ook uit de omgeving van de havenstad. Ze haalden hun eindbestemming echter niet; onderweg wist de politie de mannen alsnog te arresteren. Twee van hen zaten toen nog in het busje, de derde verdachte werd later gearresteerd.

Ernstige feiten
Karam timmerde jarenlang aan de weg als bokser. Hij kwam onder meer in actie tijdens de prestigieuze Ben Bril Memorial en trainde samen met de bekende kickbokser Luis 'the Infamous' Tavares. Voorlopig staan de boksambities van Karam echter in de koelkast; de rechter spreekt van ernstige feiten en verlengde daarom recent het voorarrest van de twintiger en zijn medeverdachten.

Zijn advocaat, Michelle Schmit, laat weten lopende zaken niet met de pers te bespreken.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen