Overslaan en naar de inhoud gaan

Bokser verdacht van gewapende overval op hennepkwekerij

Geplaatst opdonderdag 2 april 2020 - 6:01

De 24-jarige bokser Karam el H. wordt verdacht van een ripdeal in Landgraaf. Daar zouden Karam en twee anderen hennep hebben gestolen, terwijl ze een vuurwapen gebruikten.

Een woordvoerster van justitie bevestigt die verdenking tegenover L1.

Bedreigd met wapen
Het drietal zou op 25 oktober 2019 de Landgraafse woning zijn binnengedrongen, om vervolgens de daar aanwezige personen met een vuurwapen te bedreigen. Volgens justitie werden vervolgens de aanwezige hennepplanten geknipt en meegenomen.

Richting Rotterdam
Daarna stapten de mannen in een busje en werd koers gezet richting Rotterdam, stelt justitie. Alle verdachten komen ook uit de omgeving van de havenstad. Ze haalden hun eindbestemming echter niet; onderweg wist de politie de mannen alsnog te arresteren. Twee van hen zaten toen nog in het busje, de derde verdachte werd later gearresteerd.

Ernstige feiten
Karam timmerde jarenlang aan de weg als bokser. Hij kwam onder meer in actie tijdens de prestigieuze Ben Bril Memorial en trainde samen met de bekende kickbokser Luis 'the Infamous' Tavares. Voorlopig staan de boksambities van Karam echter in de koelkast; de rechter spreekt van ernstige feiten en verlengde daarom recent het voorarrest van de twintiger en zijn medeverdachten.

Zijn advocaat, Michelle Schmit, laat weten lopende zaken niet met de pers te bespreken.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen