ANP-314779822

Oud-wereldkampioen boksen de cel in voor mensenhandel

Na jaren procederen moet de Heerlense profbokser Gevorg K. (32) alsnog bijna twee jaar de cel in. De voormalig wereldkampioen is veroordeeld voor mensenhandel.

iStock-665113290
Amateurs klaargestoomd voor boksgala voor ALS

In Theaterhotel De Oranjerie in Roermond stappen zaterdag zes vrouwen en achttien mannen in de boksring om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Stichting ALS Nederland.

bokser
Köhlen Nederlands bokskampioen na kloppen Duitser

Xavier Köhlen is Nederlands kampioen boksen geworden in de klasse tot 69 kilogram.

Ricardo Snijders geeft tegenstander genadeklap

Ricardo Snijders heeft zijn zeventiende profoverwinning op rij gepakt in Voerendaal.

Video: Afghaan bokst voor overleden broertje

De uit Afghanistan gevluchte Munir Safi heeft maar één doel: kampioen worden voor zijn overleden broertje.

Xavier Köhlen wint Nederlandse bokstitel

Xavier Köhlen is Nederlands kampioen boksen in de klasse tot 69 kg geworden. Het is de vierde titel voor de bokser uit Sittard-Geleen.

Nederlandse titel voor profbokser Ricardo Snijders

De Heerlense profbokser Ricardo Snijders heeft zaterdagavond de Nederlandse titel in het zwaargewicht gepakt door een knock-out op de Let Eriks Kalasnikovs.

Ricardo Snijders bokskampioen van Benelux

Ricardo Snijders uit Heerlen is Benelux-kampioen in de klasse tot 91 kilogram.

Aito Köster verliest in Eindhoven van topbokser

De 19-jarige Aito Köster heeft in de strijd om de Eindhoven Box Cup verloren van topbokser Munkh-erdene Uranchimeg. De Weertenaar verloor nipt van de tegenstander uit Mongolië.

Khatchikian pakt zege in Ben Bril Memorial

Bokser Gevorg Khatchikian heeft tijdens de Ben Bril Memorial in Theater Carré zijn partij gewonnen.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten