Beeld Bokkenrijder in Maaseik

Herstart productie Bokkenrijdersfilm na coronapandemie

Documentairemaker Rocky Grispen kan weer beginnen met de productie van zijn film over de Bokkenrijders.

Michiel ten Horn
Regisseur Ten Horn maakt horrorserie over Bokkenrijders

Regisseur Michiel ten Horn uit Horst gaat een horrorserie maken over de Bokkenrijders genaamd 'Bokken'.

Beeld Bokkenrijder in Maaseik
Vrijwilligers gezocht voor Bokkenrijdersfilm

Voor een film over de Bokkenrijders is filmer Rocky Grispen op zoek naar vrijwilligers die een rol willen spelen in zijn film 'Zondebokken.'

Mogelijk dichtgemetselde tunnels Bokkenrijders ontdekt

Documentairemaker Rocky Grispen heeft 40 dichtgemetselde tunnels gevonden in het Belgische Maaseik. Die tunnels kunnen volgens hem een nieuw licht werpen op de geschiedenis van de illustere roversbende de Bokkenrijders.

Heerlen is eerste Nederlandse Bokkenrijdersgemeente

Heerlen krijgt als eerste Nederlandse gemeente de eretitel Bokkerijdersgemeente uitgereikt van het Bokkenrijdersgenootschap.

Crowdfundingsactie voor film over Bokkenrijders

Regisseur Paul Haans en filmproducent Guido Franken zijn een crowdfundingcampagne gestart om een korte film over de Bokkenrijders te kunnen maken.

Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane