Wapen vuurwapen AR 15 semiautomatisch geweer stock

Bulgaar vrijgesproken van plannen moord in Helden

Hristo H. (45) hoeft niet de gevangenis in voor het plannen van een moord in Helden. Justitie eiste onlangs zeven jaar cel tegen de Bulgaar, maar de rechter ziet te weinig bewijs voor de moordplannen.

Wapen vuurwapen AR 15 semiautomatisch geweer stock
Zeven jaar celstraf geëist tegen vermeende huurmoordenaar

Hristo H. (45) en Bojan V. (37) waren in maart 2019 in Helden om daar een moordaanslag te plegen. Daar zegt justitie voldoende bewijs voor te hebben. De aanklaagster eiste donderdag zeven jaar gevangenisstraf.

Diamant edelsteen diefstal stock
Mysterie in Helden: liquidatiepoging of diamantroof?

Niet een liquidatiepoging, maar een diamantenroof bracht Bojan V. (37) en Hristo H. (44) in maart 2019 naar Helden. Dat claimt het verdachte duo. De mannen ontkennen ten stelligste een moord te hebben voorbereid.

Politie stock donker
'Politie wist liquidatie in Helden te voorkomen'

De politie heeft vorig jaar een liquidatie in Helden voorkomen. Agenten werden getipt dat twee mannen al dagen bij een woning stonden te posten. Toen de politie poolshoogte wilde nemen, ging het verdachte duo ervandoor.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten