Overslaan en naar de inhoud gaan

Bogers: 'Nog geen beslissing over toekomst De Koning'

Geplaatst opmaandag 22 februari 2021 - 21:39

VVV-Venlo is nog niet in overleg met trainer Hans de Koning over de verlenging van zijn contract. "Wij vinden het te vroeg om het te hebben over de hoofdtrainer van komend seizoen", zegt algemeen directeur van de voetbalclub Marco Bogers.

Bogers deed zijn uitspraken maandagavond in het L1-programma AvondGasten Sport.

Video: L1

Bogers
Het contract van de hoofdtrainer van VVV-Venlo loopt aan het eind van het seizoen af. VVV vindt de sportieve aspecten momenteel belangrijker. "Wij vinden het nu te vroeg om het te hebben over de positie van de hoofdtrainer van komend seizoen omdat het een zorgvuldig proces is." Bogers geeft wel aan dat hij tevreden is over de prestaties van De Koning.

Duidelijkheid
De Koning heeft bij de directie van VVV aangegeven dat hij duidelijkheid wil over zijn contract, toch kan Bogers die duidelijkheid niet geven. "Ook omdat we nog niet weten in welke divisie we komend seizoen spelen. Wij nemen daar de tijd voor, maar het is Hans zijn goede recht om te bepalen waar hij na dit seizoen trainer wil zijn. Wij zijn er nog niet uit. We hebben net de eerste seizoenshelft geëvalueerd en willen de volgende evaluatie ook grondig doen. Overigens wil het niet zeggen dat hij geen kandidaat is."

Bogers benadrukt dat het eventueel halen van de bekerfinale, dinsdag 2 maart tegen Vitesse, niet vast hangt aan een eventuele contractverlenging. "Dat staat er los van, het is een bijzondere wedstrijd. Zo gaan wij niet te werk."

Coronacrisis
Hans de Koning werd begin 2020 aangesteld als nieuwe trainer van VVV. Hij volgde de ontslagen Robert Maaskant op. Drie maanden na zijn aanstelling zorgde de coronacrisis ervoor dat het voetbal stil kwam te liggen. VVV staat momenteel op een vijftiende positie in de Eredivisie en de Venlonaren staan in de halve finale in de strijd om de KNVB-beker.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen